محمد علي يوسفي ادامه داد: علاقه مندي اعضاي شوراي استان، شهرستان، شهرها و روستاها براي توسعه هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان موجب جديت و دلگرمي در اجراي اين طرح است.
وي با اشاره به اينکه با انعقاد تفاهم نامه ميان سازمان و شوراهاي اسلامي استان زمينههاي همکاري بين بخشي گسترش يافته است، اظهار داشت: همچنين زمينه واگذاري بخشي از اختيارات سازمان در قالب مصوبات رسمي شورهاي اسلامي شهر و روستا به تشکيلات اجرايي آنها بين شهرداريها و دهياريها فراهم شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: رفع نيازهاي اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي مردم همواره يکي از دغه دغههاي مسئولان بوده است و شوراها نيز که از بطن مردم برخواسته اند همواره تلاش کردهاند مشکلات مردم را حل کنند.
يوسفي با بيان اينکه هنرهاي سنتي و صنايعدستي يکي از جاذبهها و صنايع درآمدي حوزه گردشگري است، گفت: با ايجاد اشتغال و افزايش سطح رفاه اجتماعي و درآمد خانوارها ميتوان رافع بخش قابل ملاحظهاي از نيازها بود.
رييس شوراي اسلامي شهرستان رشت نيز با بيان اين مطلب که شهرستان رشت به عنوان مرکز استان با جمعيت بالا و بازار مناسب و تنوع و رونق رشته هاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي توجه خاص را مي طلبد، افزود: شوراي اسلامي شهرستان رشت آمادگي کامل دارد تا در همه حوزههاي فعاليت سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همکاري کامل کند.
وي در ادامه اظهار داشت: همين منظور همه ساله در پارکها و فضاي سبز بر برگزاري نمايشگاههاي صنايعدستي و همچنين اسکان گردشگران همکاري مفيد با سازمان انجام ميپذيرد ./111
انتهای پیام/